Gaudeix del Turisme industrial a casa!

Compartir
22/1/2020

 Qui diu que no es pot fer turisme en aquests temps de confinament?

 

 

 

 

 

 

 

A més de l’oferta que els equipaments turístics i culturals ofereixen al nostre propi municipi, també podem disposar de múltiples possibilitats de gaudir de noves experiències des de casa.

 

 

 

 

I, és que, a banda de visites i exposicions en espais segurs, amb totes les mesures de prevenció sanitàries, la  gran majoria de museus i centres d’interpretació de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), presenten una amplíssima varietat d’experiències i activitats virtuals.

 

 

 

 

Tous virtuals de 360º, exposicions temporals, visites guiades i teatralitzades, contes i llegendes, jocs virtuals, tallers per tota la família o interessants vídeos que ens ensenyen, pas a pas, com es fan les coses. Tot un univers d’activitats per viatjar on us porti la vostra curiositat i no avorrir-se mai a casa!

 

 

 

 

Visiteu www.turismeindustrial.cat, el portal online on es recullen les propostes de visites i experiències de la XATIC i entreu a les diferents webs dels seus equipaments per descobrir una  nova manera, encara més diferent, de fer turisme i conèixer el nostre patrimoni industrial.