Gaudeix d’aquesta Setmana Santa amb la XATIC

Compartir
Abril de 2022

Ja tenim les vacances de Setmana Santa aquí i són moltes les opcions que des de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) us oferim perquè gaudiu més que mai. 

Estiguis on estiguis, vagis on vagis, segur que tenim un pla perfecte perquè pugueu gaudir amb la família, la parella o els amics. Només cal que entreu al web www.turismeindustrial.cat, el nostre portal en línia on podreu escollir i reservar entre centenars de propostes culturals i turístiques de més de 100 museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, empreses o centres d’interpretació d’arreu del país.

Visites guiades, tallers i espectacles per totes les edats, exposicions, vídeos, jocs, píndoles educatives. Experiències on us divertireu i alhora descobrireu com es fan moltes de les coses que fem servir en la nostra vida diària.

I pels qui no sortiu cada dia us oferim escapades virtuals que inclouen un ampli programa d’activitats i experiències en línia.  

No espereu més i comenceu a explorar, experimentar i gaudir de les vacances de Setmana Santa. A més, al web www.turismeindustrial.cat, trobareu descomptes i ofertes en visites, allotjaments i restaurants pels membres del Club XATIC.