Per fi, una Setmana Santa plena de descobertes!

Compartir
24/3/2021

 Les mini vacances de Setmana Santa ja estan aquí i segur que ja esteu pensant que podeu fer. I aquest any, més que mai!

Des de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) us ho volem posar molt, molt fàcil. Estiguis on estiguis, vagis on vagis, segur que tenim un pla perfecte per gaudir amb la família, la parella o els amics.

I potser us preguntareu com? Doncs entreu a TurismeIndustrial.cat, el nostre portal online on podreu escollir i reservar entre centenars de propostes culturals i turístiques de quasi 100 museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils o centres d’interpretació d’arreu del país.

Visites guiades, tallers i espectacles per totes les edats, exposicions, vídeos, jocs, píndoles educatives... Tot un munt d’experiències que no us acabareu i que son diferents perquè us divertireu mentre descobriu com es fan les coses i coneixeu els misteris dels objectes i de tot allò més quotidià del món que ens envolta.

I si potser no sortiu tots els dies, també podreu viure una escapada virtual  de Setmana santa des de casa  amb un ampli programa d’activitats i experiències online

Així que, si esteu pensant en planificar amb comoditat aquella escapada tan desitjada i gens massificada, o voleu saber que fer des de casa, no li doneu més voltes: entreu a www.turismeindustrial.cat i comenceu a explorar, experimentar i gaudir de les vacances de Setmana Santa. Per fi!

Ah! I a més, a  www.turismeindustrial.cat també trobareu tots els descomptes i les ofertes en visites i en allotjaments i restaurants pels membres del Club XATIC!