Fes una visita virtual amb el Museu de les Aigües  

Compartir
  • Museu de les aigües

El Museu de les Aigües forma part de la plataforma Google Arts & Culture, en la que també estan presents altres museus catalans. Fins ara el Museu ha omplert el seu propi espai d’exposicions virtuals amb una àmplia selecció de les peces de la col·lecció, tres d’elles en format 3D.  

L’espai d’exposicions virtuals del Museu de les Aigües us acompanya a fer un recorregut per la història de l’abastament a la ciutat de Barcelona. Cada tema de les exposicions t’obriran els ulls a mirades diferents sobre l’aigua, el patrimoni hidràulic, l’art o l’evolució dels usos de l’aigua, entre d’altres. 

Recentment, s’ha inaugurat l’exposició “12 elements del patrimoni de l’aigua a Espanya”. Amb la col·laboració de TICCIH (Comitè Internacional per a la conservació i defensa del Patrimoni Industrial), han elaborat una ruta virtual on es pot veure com els elements del patrimoni hidràulic espanyol han modificat el paisatge i han contribuït al desenvolupament del territori.   

Aquesta exposició s’uneix a les altres que formen part de la seva programació 100% digital com la mostra de la visió del Museu de les Aigües a través de les il·lustracions de l’artista Javier Mariscal; i Art i Aigua I i II  les quals proposen un joc: identificar les peces del Museu en obres d’art d’altres museus.  

Les exposicions de caràcter divulgatiu del Museu de les Aigües a Google Arts & Culture es poden visitar en català, castellà i anglès, apropant el patrimoni a qualsevol lloc del món.   

 Es pot trobar més informació sobre les activitats i consultar el catàleg al web del Museu de les Aigües. https://artsandculture.google.com/partner/museu-de-les-aigues?hl=ca