Estrena amb nosaltres la nova web de la XATIC!

Una gran xarxa d'experiències t'està esperant. 

Entra al nou web i tria la teva!

Compartir

Posem en marxa la nova pàgina web. Hem renovat el nostre espai a la xarxa per fer encara més fàcil descobrir les activitats dels equipaments de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC).

La XATIC agrupa l’oferta de turisme industrial més àmplia de Catalunya. Gràcies a la reestructuració del contingut, la navegació ara és més intuïtiva, fent que sigui senzill planificar visites o excursions als més de 100 equipaments d’arreu del territori que hi formen part.

Igualment, s’ha modernitzat la imatge del lloc web, sent atractiva visualment, sense perdre els trets característics de la web de sempre. D’altra banda el disseny està pensat per adaptar-se a tota mena de pantalles. Això fa possible que es pugui veure el contingut correctament tant si hi accedeixes des de casa amb l’ordinador com si ets fora organitzant un pla improvisat amb el mòbil.

Perquè tothom pugui gaudir del contingut que oferim des de la XATIC, el lloc web ha estat adaptat seguint les Directrius per a l'accessibilitat del contingut web, WCAG 2.0, fent-los accessibles per part dels diversos col·lectius d’usuaris i les seves diversitats funcionals.

Us donem la benvinguda al nostre espai d’Internet!

Per no perdre-us les últimes novetats de la web, ens podeu seguir a les nostres xarxes socials a Facebook, Instagram i Twitter.