Endinseu-vos en el turisme industrial en la nova edició de B-Industrial

Compartir
Març 2023

Del 24 al 26 de març el turisme industrial tornarà a tenir la seva cita anual al B-INDUSTRIAL, un espai temàtic dins de la fira de turisme internacional B-TRAVEL, que se celebrarà al palau 8 de la Fira de Barcelona. Des de la primera edició, el B-INDUSTRIAL ha estat un punt de trobada per tots els que disposen d’una oferta de turisme industrial.

El B-INDUSTRIAL és també una cita obligada per a professionals i apassionats d'aquest tipus de turisme cultural, ja que durant la fira, en concret el 23 de març tenen lloc les Jornades Professionals de Turisme Industrial, una magnífica ocasió per conèixer les novetats del sector, fer networking i generar oportunitats de negoci. No et perdis:

"Sabadell, la Manchester Catalana" (15:20 hores)

  • Marc Monells Hernández (Cap del programa de Projecció de la Ciutat i Turisme)


"L'aventura del ferrocarril a Móra la Nova" i "Paquetitzar per fer més atractiva la nostra proposta" (17:20 hores)

  • Alex González Escudero (Voluntari de àrea de Comunicació del Museu del Ferrocarril de Móra la Nova)
  • Anna Pujol (Cap de producte de Fent País)

En l'edició d'enguany, es posarà a disposició dels visitants una àrea d'activitats on els expositors organitzaran demostracions, tallers, tastets i activitats diverses pel públic assistent. L'objectiu és descobrir, a través del turisme industrial, la història, l'evolució tecnològica, les transformacions socials i del paisatge de les destinacions turístiques de la fira.

Tenint en compte l'èxit de les darreres edicions, la fira d'enguany tornarà a comptar amb un Escape Room d'espionatge industrial, que assegurarà que tots els participants en el joc passin pels estands, en els quals hauran de respondre a determinades preguntes o proves.

Hi podreu accedir amb la mateixa entrada del B-Travel, que podeu adquirir a través d'aquest enllaç. Quan compreu la vostra entrada afegiu el codi XATICBTRAVEL i podreu aconseguir la vostra entrada gratuïta.

Us hi esperem!