L'ecomuseu-Farinera organitza junt amb l'Ajuntament de Castelló d'Empúries un curs per endinsar-te en l'elaboració de pa amb blats antics i fermentació lenta natural. Aquesta activitat es dirigeix a aquells adults que vulguin ampliar els seus coneixements culinaris en una matèria tan vital i completa com és el pa.
En aquesta línia, el curs s'estructura en quatre sessions entre octubre i novembre per desenvolupar els diferents punts a tractar i les dates seleccionades són les següents:
5 d'octubre de 2024: 1a sessió: Ingredients. Massa mare.
26 d'octubre de 2024: 2a sessió: Fermentacions. Microorganismes.
23 de novembre de 2024: 3a sessió: Pastar. Formar.
30 de novembre de 2024: 4a sessió: Enfornar. La cocció. La conservació.
Cada sessió té una duració de tres hores i l'horari de seleccionat és de 16:00 fins a 19:00, s'impartirà en català i es realitzarà a l'Ecomuseu-Farinera. Aquesta activitat compta amb el suport de la Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Pots trobar tota la informació ací.