El Turisme industrial us espera amb les portes Obertes!

Compartir
19 de juny de 2020

 Després de la situació de confinament que tots hem viscut, on els espais i equipaments adherits a la XATIC han estat més actius que mai a les xarxes socials, proposant-nos una gran varietat de tours virtuals, escape rooms, tallers, formacions, experiments i activitats de tota mena per participar tots junts des de casa, comencem poc a poc a caminar cap a la nova normalitat.

 

 

I això què vol dir? Doncs que els equipaments i espais adherits a la XATIC comencen a reobrir les portes! Sempre amb precaució i amb les mesures de seguretat sanitàries adequades, però amb moltes ganes de presentar-nos multitud de novetats. Pas a pas, s'aniran reprenent les activitats habituals amb un toc d’aire fresc que portarà activitats reformulades, reprogramació d'exposicions temporals i noves sorpreses especialment pensades per gaudir amb la família i els amics 

 

 

 

 

Per tot això, estigueu alerta perquè els canals de comunicació de la XATIC no s’aturen i l'activitat continuarà, publicant les notícies i novetats que museus, centres d’interpretació i altres equipaments i empreses de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya volen fer-vos descobrir.

Així que, ja sabeu, atenció als canals digitals de la XATIC  per no perdre-us cap detall!

 

 

 

 

 I per informació consulteu: www.xatic.cat