El turisme industrial sempre trobarà vies per fer-nos descobrir el món que ens envolta!

Compartir
23 de maig del 2020

 A l’inici del confinament, des de la XATIC es va iniciar la campanya de #TurismeIndustrialaCasa, amb la qual us hem anat mostrant les iniciatives que els diferents equipaments de la xarxa han tingut perquè, des de casa, no us perdéssiu res.

 

 

Ara que ja ens dirigim cap a la nova normalitat que permetrà que el turisme industrial torni a obrir les seves portes, és un bon moment per recordar aquesta campanya, per destacar la multitud de propostes que han ofert els espais de la xarxa.

 

 

 

 

Des del principi d’aquesta situació, hem pogut gaudir de reflexions, com la de Sastres Paperers de Banyoles o el Parc de la Sèquia; visites virtuals, com la de la Xocolata CREO o la de la Tèrmica de Roca Umbert; jocs, com els de l’Ecomuseu Farinera o el Museu del Suro. Algunes exposicions, com la del Museu Tèxtil i les dels Museus d’Esplugues; escape rooms, com el del Museu de les Aigües o el del Celler Masroig, per no parlar de totes les iniciatives que han tingut les institucions i organitzacions museístiques pel #DIM2020, el Dia Internacional dels Museus.

 

 

 

 

Sigui com sigui, podem afirmar amb orgull que la xarxa ha demostrat la seva versatilitat davant d’aquesta pandèmia. Perquè el patrimoni industrial de Catalunya sempre trobarà vies de fer-nos descobrir, compartir i viure el món que ens envolta!