El Museu de les Aigües estrena: “Atrapats al Museu. Escape room de l’aigua”!

Compartir
18 de maig del 2020

 Durant aquestes setmanes que ens ha tocat quedar-nos a casa, i coincidint amb el #DIM2020, el Dia Internacional dels Museus, les institucions i organitzacions museístiques han decidit estar més a prop que mai de tots nosaltres. Perquè encara que les portes estiguin tancades, les finestres virtuals s’obren per deixar sortir un munt d’iniciatives i propostes digitals!

 

 

Una de les iniciatives que més impuls està agafant és la dels escape rooms virtuals, un joc d’aventura que consisteix a presentar un problema a un grup de jugadors, i mitjançant enigmes i trencacaps de tots tipus s’haurà d’anar desenllaçant una història per aconseguir trobar una solució abans que finalitzi el temps disponible.

 

 

 

 

Per exemple, el Museu de les Aigües estrena: “Atrapats al Museu. Escape room de l’aigua”, un escape que converteix als jugadors en gotes d’aigua amb la missió de conèixer tots els secrets del Museu de les Aigües per aconseguir sortir de l’aqüífer del Llobregat a través del pou Fives-Lille i poder arribar fins a l’aixeta de casa seva. L’aigua de tota l’àrea metropolitana de Barcelona està en perill i els jugadors seran els únics que, si tenen la suficient astúcia, podran salvar l’aigua!

 

 

 

 

L’activitat s’estrena el dilluns 18 de maig i i romandrà disponible les següents setmanes. A més, és gratuïta i es pot jugar des de qualsevol dispositiu, mòbil, tauleta o ordinador.

 

 

 

 

Més informació a https://www.fundacioagbar.org/ca/museu/escape-room