El Museu de la Pell i l’antiga adoberia de Cal Granotes han reobert les seves portes!<br><br>I per celebrar-ho, l’entrada serà gratuïta fins al 12 de juliol!<br><br>

Compartir
9 de juny

El passat  dia 9 de juny, el Museu de la Pell i Cal Granotes van reobrir les seves portes al públic després del tancament obligat de tres mesos per la pandèmia del Covid-19. Amb motiu de la reobertura, l’entrada serà gratuïta fins al 12 de juliol.

 

 

A mesura que es vagin superant les fases de la desescalada l’equipament anirà reprenent l’activitat habitual. De moment, es poden visitar les sales d’exposició permanent en visita lliure i  amb limitació de l’aforament. Des del Museu s’ha treballat aquests dies per readaptar els espais i implementar les mesures per poder garantir als usuaris una visita segura. També s’ha estat treballant en la reformulació de les activitats, la reprogramació de les exposicions temporals i en la nova oferta educativa que inclourà per a les escoles recursos en format virtual.

 

 

 

 

Durant el confinament també s’han ofert continguts diversos a les xarxes socials i a la pàgina web del Museu (www.museupelligualada.cat) dins la secció “El Museu a Casa”.

 

 

 

 

 El Museu de la pell i l'Adoberia de Cal Granotes, situats en ple cor del barri igualadí del Rec, un dels més singulars de Catalunya i que ofereix un conjunt patrimonial únic al món, ens expliquen segles d'història de l'art i la indústria d'adobar les pells.

 

 

 

 

  L'horari d'obertura del museu serà de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i dissabtes, diumenges i festius d'11 h a 14 h.

 

 

 

 

Podeu ampliar la informació a : https://bit.ly/3cL70tW