El Museu de Granollers estrena nou web!

Compartir
4/1/2021

 El portal www.museugranollers.cat és ara més visual, més intuïtiu, més segur i més accessible.

 

 

La pàgina web del Museu de Granollers vol ser un espai d’informació i de comunicació directa per estar més a prop de les persones i donar a conèixer la tasca que es realitza: la difusió dels diversos fons, les publicacions, la recerca ..

 

 

 

 

 El nou web presenta una nova estructura que respon a les principals tendències actuals de disseny, usabilitat i programació. Compta amb un disseny responsiu, que s’adapta a tots els dispositius, navegadors i pantalles, permetent millorar els serveis i prestacions tant a l’espai físic del Museu com en la visita en línia.

 

 

 

 

Un dels factors claus ha estat prioritzar el seu aspecte més visual, amb imatges acurades de les sales, les exposicions i les obres amb la voluntat de que la web sigui un preludi de la visita al Museu de Granollers i l’Adoberia dels Ginebreda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pel que fa a l’estructura del web, s’ha optat per una classificació que permeti obtenir la informació necessària per planificar la visita al Museu i a l’Adoberia; conèixer els espais, les exposicions i les activitats que es duen a terme; els projectes singulars, les publicacions, l’activitat derivada del Museu i les col·leccions, amb especial rellevància de la col·lecció en línia. S’ha incorporat un apartat de notícies i agenda de les seves activitats programades que generarà una newsletter a la qual hom es pot subscriure per rebre tota la informació.

 

 

 

 

El web incorpora una nova plataforma tecnològica que permet una navegació més ràpida i té l’opció de llengües en català, castellà, anglès, francès i alemany. També es pot accedir fàcilment a les xarxes socials del Museu: Twitter, Instagram, Facebook i Youtube.