El DIM 2020 es torna virtual i la XATIC se suma a la jornada!

Compartir
13 de maig del 2020

 El 18 de maig arriba el Dia Internacional dels Museus (DIM), el gran esdeveniment que organitza, des del 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM). En aquest dia, els museus són els protagonistes i obren les seves portes per sensibilitzar a la població de la seva importància.

 

 

Aquest any, el Dia Internacional dels Museus es torna virtual i el celebrarem des de casa amb un munt d'activitats digitals! Sota el lema ‘Museus per la igualtat: diversitat i inclusió’, el #DIM2020 es torna un punt de trobada per celebrar la diversitat de perspectives que conformen les comunitats i el personal dels museus.

 

 

 

 

En aquest context, la XATIC se suma a la jornada i, des dels seus perfils a les xarxes, farà difusió per apropar els espais i equipaments que en formen part i que, durant aquests dies, obren finestres digitals perquè puguis continuar gaudint del patrimoni museístic industrial de Catalunya.

 

 

 

 

Espais com l’Ecomuseu Farinera o la Nau Gaudí; museus com els del Suro de Palafrugell, les Mines de Cercs o l'AGBAR, i d'altres de ciutats com Terrassa, L'Escala o Esplugues estan llestos per donar la benvinguda al DIM Digital 2020! I tu?