El Dia Mundial de l'Aigua

Compartir
22 de març del 2020

 Només un 3% de tota l’aigua de la Terra és dolça i d’aquesta xifra, únicament queda disponible pels éssers humans un 0,007%, ja que la resta es troba en forma de gel o ja forma part dels éssers vius i de la constitució dels sòls. Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre aquest tema i defensar-ne la gestió sostenible, es va proclamar el 22 de març el Dia Mundial de l’Aigua.

 

 

La Casa de les Aigües de Montcada i Reixac, la Fundació Aigües de Manresa, l’Estació de tractament d’aigua potable de Sant Joan Despí o el Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat són exemples de l’àmplia relació de la XATIC amb l’aigua.

 

 

 

 

L’aigua és un element essencial per a la vida, però alhora esdevé una substància molt fràgil a desaparèixer. Des de la XATIC, us volem recordar l'àmplia relació que tenim amb l'aigua, ja que comptem amb una gran quantitat d'equipaments i espais que la tracten i tenen cura d’ella.

 

 

 

 

Tots tenim un paper a executar per gestionar l’aigua d’una manera més sostenible. De fet, les empreses i entitats tenen una responsabilitat vers la societat, però nosaltres a nivell personal també. No esperis. Perquè en la nostra vida diària, els petits canvis són els que marquen la diferència.