Descobriu l’escape room de El secret de la Fassina!

Compartir
11 de febrer del 2020

 Descobreix els inicis de la indústria del cava, descobreix El secret de la Fassina! Un antic propietari de la fàbrica dels Mir va amagar un document a les seves instal·lacions perquè ningú descobrís el gran engany de la família, que hagués pogut canviar la història. Ho descobrireu vosaltres?

 

 

 

Un escape room que us endinsarà a l’antiga destil·leria de la Fassina de Can Guineu, actual Centre d’Interpretació del Cava, a Sant Sadurní d’Anoia. Construïda l’any 1814, l’actual CIC Fassina ofereix 1.200 metres quadrats de recorregut pel món del cava, des dels orígens, la història, el procés d’elaboració, fins a la seva cultura, l’art de viure i l’esperit de celebració.

 

 

 

 

Després de l’escape room, et proposem un recorregut guiat pels espais de la porxada, la nau principal, el celler i la cava de l’antiga Fassina de can Guineu. Tot això acompanyat de pantalles tàctils per descobrir la història, el patrimoni arquitectònic i la influència del cava a la vila; un joc de realitat augmentada sobre el cicle vital de la fil·loxera, i una projecció 3D, titulada El Cava, Fruit d’un Sentiment.

 

 

 

 

També trobaràs la Sala de la Festa de la Fil·loxera amb les figures i bestiari que hi intervé, i la baixada a l’antic celler de la Fassina de Can Guineu per veure un audiovisual de gran format sobre el món del cava.

 

 

 

 

Per finalitzar, el CIC Fassina us convidarà a una degustació d’un cava local, acompanyat d’un snack elaborat també a la vila.

 

 

 

 

Tota la informació a http://bit.ly/38cVje9