Descobreix & Compren & Viu & Gaudeix d’aquest estiu!

Juga amb nosaltres al puzzle d’estiu de la XATIC i comença a descobrir tots els paisatges, patrimoni i experiències que tens a prop de casa per gaudir amb la família, la parella i els amics!

Compartir
XATIC
19/7/2021

Visites teatralitzades, guiades o virtuals & tallers d’art, de cuina o de ciència i tecnologia & Matinals sureres o nits d’astronomia i arpa & Tastets de vins, d’oli o d’anxoves & Arquitectura, modernisme o el primer Gaudi & Experiències de gastronomia, ioga o musica & Exposicions de pintura, ceràmica o interactives & Passeigs guiats per rius, camins de ronda o en caic pel mediterrani & Pujar en un tren o baixar a una mina & Descobrir com es fa el pa, la roba, el paper i moltes de les coses que ens envolten & Endinsar-se dins d’una imponent central hidroelèctrica, escalar una torre de guaita o descobrir una centenària  colònia tèxtil & Jocs participatius, reptes col·laboratius o emocionants Escape rooms, presencials o virtuals... Coneixes quantes coses tens per fer a prop de casa? Saps quants paisatges, patrimoni i experiències tens encara per descobrir i gaudir amb la família, la parella o els amics? Tantíssimes que no ens caben en aquest article!

Per això et convidem a visitar turismeindustrial.cat el portal online de la XATIC (Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya) que recull moltes de les desenes de propostes i experiències dels quasi 100 museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils o centres d’interpretació d’arreu del país que formen part de la Xarxa.

Perquè aquest estiu serà diferent, però també pot ser molt divertit i enriquidor!

I si vols començar a divertir-te, juga amb nosaltres a muntar els puzzles d’estiu de la XATIC

Repte 1. Comencem? 

Repte 2 Comencem? 

Molt bones vacances!