Continuen les activitats de la Setmana del Turisme Industrial 2023

Compartir
Octubre 2023

Vols continuar gaudint de totes les experiències que amaga el nostre patrimoni industrial? 

La Setmana del Turisme Industrial de Catalunya ofereix una experiència única que va més enllà del popular Bus a Cegues. Fins el 29 d’octubre, museus, fàbriques antigues, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i empreses programaran visites guiades, exposicions, tallers i portes obertes arreu del territori. 

La Setmana del Turisme Industrial de Catalunya aprofita la recent història de les ciutats i el seu patrimoni industrial per atraure un públic que busca descobrir nous racons, espais per mirar enrere, compartir, gaudir, aprendre i entendre que el turisme industrial és diferent, sostenible i molt més proper.

Com l’any passat, en aquesta vuitena edició, la XATIC celebra la II Jornada de Portes Obertes a les Empreses. Una oportunitat única per entendre els processos productius i valorar l'esforç que hi ha darrere de cada lloc de treball. 

També t'animem a participar en el concurs de fotografia de la Setmana del Turisme Industrial. Només cal que pengis una imatge relacionada amb aquest esdeveniment a Instagram, utilitzant el hashtag #concursturismeindustrial. Recorda que el teu compte ha de ser públic.Tens temps fins el 2 de novembre.

El guanyador principal rebrà un pack complet d''Experiències Úniques' de Fent País, amb l'oportunitat de triar entre més de 200 propostes, la majoria dissenyades per a parelles (nits a cases rurals o hotels, àpats en restaurants, activitats, etc.), o bé per a una sola persona (sessions de benestar, vol en parapent, etc.), així com per a famílies o grups (rutes culturals, visites a artesans, etc.). El segon guanyador obtindrà un premi de quatre places per a la ruta 'Un tastet pel Modernisme Industrial', que té lloc cada tercer dissabte de mes a Terrassa.