Comença la Setmana del Turisme Industrial!

Compartir
  • Cartell Setmana Turisme industrial

Del 23 al 31 d’octubre museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses obren les seves portes. Un esdeveniment únic a Europa que et dona la oportunitat de gaudir de desenes d’activitats per a tots els públics i descobrir el patrimoni industrial que tenim a Catalunya. I tot molt a prop de casa vostra!

Per l’edició d’enguany,  hi ha programades visites guiades, portes obertes, tallers i moltes altres activitats, com el ja famós Bus a Cegues, que demà dissabte 23, començarà amb diverses rutes sorpresa on els participants recorreran alguns equipaments del territori.

La Setmana comença amb l’acte d’inauguració d’avui, divendres 22 a les 19h, al M Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNATEC). Després de la projecció del documental “Bienviajados”, de Sergio Otegui i Alberto Menéndez, es parlarà sobre el futur del turismo amb esperit sostenible i post covid en una taula rodona que comptarà amb la participación dels creadors del documental, representants de l’Agència Catalana de Turisme i del Servei de Turisme de la Diputació de Barcelona. L'acte serà moderat per la periodista i directora de Turisme de Sitges, Sira Puig.  

La Setmana del Turisme Industrial és una oportunitat única per conèixer de prop “com es fan les coses” i descobrir, de mà de la XATIC, què fa que el turisme industrial sigui tan diferent.