CAP A UN RIUDEBITLLES MÉS SOSTENIBLE

Compartir
Gener de 2022

Darrerament sentim molt a parlar del concepte de sostenibilitat, el qual podríem definir-lo com “proveir el millor possible avui sense posar en perill els recursos de demà” i traslladar-ho i aplicar-ho en el sentit més ampli i a tota mena de recursos: econòmics, materials, humans, socials i ambientals.

Des del Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit també ens sumem a aquest moviment en pro de la sensibilització vers la necessitat de posar en valor i actuar a favor d’actituds i iniciatives que fomentin comportaments responsables i actituds sostenibles.  Per això, entre d’altres, ens fem ressò d’una iniciativa comunitària i responsable amb el medi com és El Camí del Riu. La recuperació d'aquest espai fluvial, amb tota la seva flora i fauna  és, en definitiva, una acció de responsabilitat vers el nostre entorn natural.

Gràcies a iniciatives i actuacions com aquesta, avui és possible fer un passeig resseguint el Riudebitlles (des de Subirats fins a Mediona) gaudint d’un paisatge excepcional i d’una aigua neta i pura que, fins i tot si el temps acompanya, podem fer una capbussada com ja feien els nostres avis i àvies.

Més informació aquí