Cacaus Aromàtics, Viatge als Orígens: viu i experimenta un viatge als orígens del cacau

Compartir
6 de febrer del 2020

 Simón Coll Xocolaters, ubicat a Sant Sadurní d’Anoia, inicia un nou projecte amb la Sala de Tast, un espai que es concep per a la divulgació de la cultura del cacau i la xocolata, i que vol oferir una experiència única, personalitzada i vivencial, a través d’activitats, tallers, cursos, maridatges…, amb la intenció de transportar al visitant als orígens del cacau i conèixer en profunditat el món de la xocolata i tot el que l’envolta.

 

 

 

 

 

 

 

Ara, la Sala de Tast us proposa una activitat exclusiva per a grups reduïts: Cacaus Aromàtics, Viatge als Orígens: viu i experimenta un viatge als orígens del cacau. Una nova experiència per aprendre a elaborar la vostra pròpia xocolata de la manera més artesanal, a l’estil dels antics maies que ja creien que la xocolata era un regal dels déus. On tocareu i olorareu faves de cacau crues i torrades, mentre tasteu cacaus aromàtics, únics i singulars, d'indrets tan exòtics com Madagascar, Nicaragua, Perú o Uganda. I on, a més, també podreu descobrir l’Obrador de Cacaus Aromàtics, el centre de Simón Coll destinat a la investigació i creació d’edicions limitades de les xocolates més especials procedents de diferents orígens, així com produccions de bombons en fase de prova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un intens viatge als orígens del cacau, per gaudir amb tots els sentits i que us descobrirà un nou món més enllà de la xocolata tal com la coneixem. Ens hi acompanyeu?

 

 

 

 

Les dos primeres dates per gaudir d’aquesta nova activitat seran el dissabte 15 de febrer i el dissabte 14 de març. I recordeu que les places són limitades!

 

 

 

 

Més informació, preus i horaris a https://www.simoncoll.com/activitats-salatast/