Anima’t a conèixer una Catalunya propera i diferent!

Compartir
7 de setembre del 2020

 

 

 

Arriba setembre, la tornada a una rutina que poc temps et deixa per viatjar i veure món. I ara, a més, se li suma que amb aquests temps d’incertesa no se sap si el que s’ha organitzat per al cap de setmana que ve, es podrà fer o no. 

 

 

 

 

En aquest sentit i amb raó de la festivitat de la Diada, des de la XATIC (la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya) et proposem que aprofitis allò que tens al teu voltant més proper i descobreixis, amb qui més estimes, els múltiples espais i equipaments adherits a la XATIC, que de ben segur que et sorprendran. 

 

 

 

 

El Museu del Ciment de Castellar de n’Hug amb el seu joc per a famílies, una ruta guiada pels paisatges de la pedra seca de la mà del Centre d’Interpretació de Torrebesses, una de les diverses activitats que l’Ecomuseu Farinera et proposa o una visita teatralitzada a la Muntanya de Sal per descobrir el “Projecte Alquímia: el Secret del Liber Salis”.

 

 

 

 

També pots visitar Ceràmiques Marcó i deixar-te emportar per la inspiració de tots els artistes que han passat per aquest espai, viatjar en el temps amb la ruta “Terrassa, l’aventura del temps”, una passejada al capvespre per al Parc de la Séquia o, fins i tot, gaudir d’un projecte original i únic a Catalunya i a l’Estat, com és l’Eco Rail del Cardener, que aprofita les vies ferroviàries del territori per convertir-les en una divertida atracció turística. 

 

 

 

 

Aquestes son algunes de les moltes experiències i propostes que et proposen el portal online de la XATIC, turismeindustrial.cat.  Anima’t a conèixer Catalunya des d’una altra perspectiva. Perquè ara, més que mai, els equips i equipaments adherits a la XATIC són al teu costat.