ANAV llança la campanya de vídeos divulgatius "Ciència positiva"

Compartir
Març de 2022

Com podem estalviar energia? Què és un quilovat-hora? On es fabrica el combustible nuclear? Com funciona una central nuclear? Què són les radiacions ionitzants?

Durant la visita al Centre d'Informació - Central Nuclear Ascó podreu trobar resposta a moltes d’aquestes preguntes i, fins i tot, plantejar-vos d’altres de noves.

Aquest centre de l’Associació Nuclear Ascó Vandellòs II (ANAV) va ser creat com un punt de referència en matèria de divulgació sobre la generació d’energia elèctrica en general i la d’origen nuclear en particular i se suma a la xarxa de les instal·lacions d’aquestes característiques que ja existeixen a Espanya i a Europa.

Ara, l’ANAV ha llançat a través del seu canal de YouTube la campanya de vídeos divulgatius ‘Ciència Positiva’, amb l’objectiu de donar a conèixer molts dels aspectes de l’energia nuclear des d’un punt de vista amè, dinàmic i desenfadat. Els vídeos són conduïts per Ferran Tarrasa, director de Serveis Tècnics d’ANAV, i de moment s’han centrat en la divulgació sobre tres temes: la radioactivitat, les sales de control i les turbines.

Podeu veure tots els vídeos aquí